Program

Program secretariat

Luni – Vineri: 8.00 – 19.00

Sâmbăta, Duminica, Sărbători legale: 8.00 – 14.00

În acest interval de timp se pot elibera documente medico-legale solicitanților si se pot primi documente de la solicitanți.

Program consultații medico-legale

Luni – Vineri: 9.00-12.00; 15.30 – 17.30

Sâmbăta, Duminica, Sărbătorilegale: 9.00 – 12.00

În acest interval de timp se pot solicita consultații medico-legale pentru eliberare certificat medico-legal de către persoane fizice interesate.

ATENȚIE! Pentru consultație medico-legală în vederea eliberării unui certificat medico-legal nu avem program de permananță.

Program laborator toxicologie:

Luni – Sâmbătă: 8.00 – 15.00

Contactarea laboratorului de toxicologie se poate face doar de către organele de cercetare penală prin intermediul secretariatului serviciului sau a liniei de gardă. Laboratorul de toxicologie medico-legală nu furnizează informații direct persoanelor fizice.

Program linie de gardă

Luni – Vineri: 14.00-08.00

Sâmbăta, Duminica, Sărbători legale: 08.00 – 08.00

În cadrul programului de gardă se efectuează exclusiv activitate medicală (consultații medico-legale și eliberare certificate medico-legale în intervalul de timp precizat anterior; rezolvare urgențe medico-legale la solicitarea organelor de cercetare penală; recoltate probe biologice pentru alcolemie/consum droguri la solicitarea poliției; fața locului în caz de deces suspect la solicitarea parchetului sau poliției)

ATENȚIE! În cadrul programului de gardă, după ora 19 în timpul săptămânii respective, ora 14 sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale (ora de închidere a secretariatului), nu avem relații cu persoane fizice decât prin intermediul organelor de cercetare penală.

 

Pentru urgențe luați legătura cu cea mai apropiată secție de poliție sau apelați 112.